Over ons
Historie
In 1927 begon opa van Es op de Amsterdamsestraatweg 85 met een volambachtelijke slagerij. Ook toen al stonden de worstmakerij en de kwaliteit hoog in het vaandel. Later, in de jaren zestig, nam zijn zoon J. van Es het bedrijf over. In de jaren 80 zijn wij, Marcel en Jos van Es, ook in de slagerij gekomen. De slagerij op nummer 85 werd te klein en daarom is in 1989 een slagerij overgenomen op nummer 589. In 1999 hebben wij het bedrijf op één adres (nummer 589) ondergebracht, zodat wij op dit adres altijd borg kunnen staan voor een goede worstmakerij en een goede invulling van de winkel.
Lees het persbericht 'Van vader op zoon bij slagerij van Es' >>
Openinstijden
Maandag | Gesloten |
Dinsdag | 08.00 t/m 17.30 uur |
Woensdag | 08.00 t/m 17.30 uur |
Donderdag | 08.00 t/m 17.30 uur |
Vrijdag | 08.00 t/m 17.30 uur |
Zaterdag | 07.30 t/m 15.00 uur |
Zondag | Gesloten |
Worstmakerij
De worstmakerij is onze specialiteit. Dit is te proeven aan onze producten. Vrijwel dagelijks produceren wij diverse heerlijke worstsoorten en patés. Toppers zijn bijvoorbeeld onze gekookte worst, rookworst en de leverworst. Niet toevallig dat deze producten al diverse malen, op nationale en internationale vakwedstrijden, met goud bekroond zijn.
Lees meer over onze worstmakerij >>
De boerderij
Wij kopen nog altijd onze koeien levend in op de boerderij. De dieren worden daar op een verantwoorde manier grootgebracht. Een goede en constante kwaliteit is hiermee gegarandeerd. Wij weten letterlijk wat voor vlees wij in de kuip hebben.
Lees meer over de herkomst van ons vlees >>
Soepen
Wij maken diverse soorten soepen in onze keuken. Onze paddenstoelensoep is van grote kwaliteit en scoorde hoog op vakwedstrijden. Natuurlijk zijn ook al onze andere soepen, zoals tomatensoep en erwtensoep, zeker het proeven waard.
Bestellen
Veel bestellingen vragen om nadere toelichting. Om misverstanden te voorkomen verzoeken wij u niet per mail, maar telefonisch te bestellen.
Vacature
Heb je interesse om bij ons te werken? Of lijkt dit bedrijf, een ambachtelijke slagerij waarbij vakmanschap, service en kwaliteit hoog in het vaandel staan, je leuk?
Wij voorzien onze klanten elke dag van de beste en de lekkerste vleesspecialiteiten.
Kun jij ons daarbij helpen? Laat dan vrijblijvend je cv achter in onze winkel. Zodra er wat beschikbaar is nemen wij contact met je op.
Centrum Zuilen
Onze slagerij maakt deel uit van Winkelgebied Centrum Zuilen.
In dit gebied vindt u diverse winkels met ambachtelijke kwaliteitsproducten.